Netwerkbeheer

Uw netwerk laten beheren, of het beheer zelf uitvoeren? Dat zijn zaken waarover u na dient te denken als u al een netwerk heeft, of van plan bent enige aanpassingen uit te voeren. Een netwerk goed beheren is namelijk niet altijd een eenvoudige klus. Denkt u hierover dus altijd goed na. Het beheer uit handen geven kan u tijd besparen, maar ook eigen beheer heeft zo zijn voordelen.

Samenstelling

Weet u waaruit uw netwerk dient te bestaan? Het beveiligen van bestanden, een specifieke oplossing voor e-mail, maar ook diverse stations en de omgeving van de server zijn van groot belang voor uw netwerk. Mocht u hierover meer informatie willen ontvangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien u van een passend advies.

Service en updates

Om helemaal bij de tijd te blijven, zal uw website regelmatig voorzien moeten worden van updates. Een aantal updates kan, net zoals bijvoorbeeld met Windows, automatisch uitgevoerd worden. Hiervoor hoeft u dan zelf niets te doen. Daarnaast zullen andere updates zelf geïnstalleerd moeten worden. Dit kan vaak enige tijd in beslag nemen. Meer informatie omtrent updates en dergelijke kunt u vrijblijvend bij ons verkrijgen. Stuurt u ons vooral een e-mail.

Functionaliteit

De functionaliteit van uw netwerk is het belangrijkste aspect dat telt. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, zal uw netwerk dus goed moeten functioneren. U wil er natuurlijk dagelijks op kunnen vertrouwen. Houdt u omtrent de functionaliteit van netwerken rekening met het onderhoud of aanpassingen die aan uw netwerk gedaan zullen moeten worden. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.